TV

6 TV-programma’s die ik momenteel kijk | Mei 2019

Met vlagen in het jaar kijk ik veel televisie, de andere tijd kijk ik Netflix. Toch moet ik eerlijk bekennen dat de televisie de laatste tijd wel weer echt trekt. Welke tv-programma’s ik momenteel kijk, vertel ik je hieronder.

It Takes 2

 

It Takes 2 is een zangwedstrijd tussen BN’ers met hun coaches. In de eerste afleveringen is het een soort blind audition waarna de coaches hun ‘talenten’ kiest. Daarna gaan ze duetten oefenen om die de volgende show te laten zien. Iedere show valt er een BN’er af.

Eerder was dit programma altijd op RTL 4 te zien. Maar met de verhuizing van John de Mol naar SBS, heeft hij een hoop programma’s mee weten te nemen. Waaronder It Takes 2 dus. Dit seizoen wordt gepresenteerd door Gordon en Winston Gerstanovich. 

It Takes 2 is iedere vrijdag om 20.30 uur bij SBS 6 te zien

Temptation Island

Oké, ondertussen heb ik net alle afleveringen gezien. Als je het op tv volgt heb je vanavond de laatste aflevering, maar kijk je het via Videoland dan kun je al klaar zijn. Temptation Island is alweer 4 jaar mijn guilty pleasure. Eerst keek ik het alleen, want toen vond Roy het een stom programma. Sinds twee jaar is Roy ook verknocht. 

Op Temptation Island gaan vier stellen de ultieme relatie test aan. Kunnen zijn de verleiding weerstaan?

Temptation Island is te zien op RTL 5 en Videoland

Temptation Talk

Oké, dit programma is nu afgelopen. Maar omdat ik Temptation Island er ook op heb staan, moest ik in ieder geval Temptation Talk (wat na iedere aflevering, behalve de laatste, werd uitgezonden) toch ook benoemen. Rick Brandsteder praat dan over de aflevering na met een aantal gasten. 

Temptation Talk is te zien op RTL 5

De Gordon tegen Dino show

Spelshows kunnen het goed doen. Ik vind de Gordon tegen Dino show echt leuk. Leuke gasten, soms – of vaak – hysterisch en vooral hele leuke spellen. Zoals de titel doet vermoeden speelt Gordon tegen Dino en natuurlijk hebben ze allebei twee BN’ers die hen daarbij helpen. Jan Versteeg presenteert het programma en leidt het spel. 

Hilarisch om te zien hoe de ze iets uit moeten beelden in een sumopak (probeer daarmee maar eens een handstand te maken…), door de lucht geslingerd worden en ondertussen een woord kunnen omschrijven, hoe ze geen uhh mogen zeggen want anders krijgen ze een elektrische schok en nog meer van dat soort ongein. 

Een beetje hysterisch is het dus wel, maar ik vind het wel echt leuk om te kijken. 

De Gordon tegen Dino show is iedere zaterdag om 20.25 uur te zien op SBS 6

Utopia 2

Dit bericht bekijken op Instagram

15 Utopianen in het beloofde land! 😍 Wie is jouw favoriet? 😊 #groepsfoto #saycheese #smile #sunny #UtopiaNL

Een bericht gedeeld door Utopia NL (@utopia_nl) op

Sinds de zomer van 2018 kijk ik Utopia 2. Ik heb jullie wel eens eerder vertelt dat mijn neefje in Utopia zat. Dat maakte het voor mij natuurlijk interessanter om te kijken. Echter is hij (volgens mij in januari) door Jens naar huis gestemd en sindsdien kijk ik niet meer zo trouw. Toch vind ik het nog steeds interessant hoe 15 mensen op 1 hectare grond met elkaar omgaan en hoe alle verschillende karakters botsen als ook samenwerken. 

Ik vind Utopia een klein beetje zoals Temptation: je vraagt je continue af waarom mensen iets doen…

Utopia is iedere werkdag om 19.30 uur te zien op SBS 6

Married at first sight

Oké, heel eerlijk heb ik alleen de eerste aflevering gezien, omdat het iedere keer zo uit kwam dat we op zondag niet echt konden kijken. Ik heb de andere afleveringen allemaal opgenomen, maar ben hier nog niet aan toe gekomen. Toch vind ik het sociale experiment erg tof. 

Trouwen met iemand die je niet kent en vooral nog nooit gezien hebt… Dat is toch wel een dingetje! Het feit dat mensen dit doen, maakt het vooral weer heel interessant. Tja, ik hou wel van het kijken naar ‘echte mensen’, haha!

Married at first sight is iedere zondag om 20.00 uur op RTL 4 te zien

Welke programma’s op tv kijk jij? Laat je het me hieronder bij de reacties weten?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close