Fun

10 kleine leugens die jij vast ook ooit verteld hebt

“Whats-appje? Nee, hoor die heb ik niet gezien…” vertel je met een stalen gezicht. Of in ieder geval zo geloofwaardig mogelijk. Natuurlijk had je dat appje heus wel gezien, maar je had geen zin om te reageren. In ieder geval nog niet. Toch? En zo zijn er nog 9 andere kleine leugens die jij vast ook ooit verteld hebt.

  1. “Sinterklaas/Kerstman/Paashaas komt langs. Wel alleen als je lief bent geweest dit jaar hoor!” Ja, hier komen jullie dus niet onder uit.
  2. “Hmm, dat is gek. Dat mailtje heb ik écht verstuurd hoor!” Om vervolgens naar je computer te rennen en het desbetreffende mailtje te verzenden.
  3. “Nieuw shirt? Mooi hoor! Die zou ik ook wel willen.” Not.
  4. “Ken jij dit nummer ook?” Vervolgens wordt er een nummer geneuried. “Tuurlijk. Ik weet alleen even niet meer hoe hij heet.” Hmm hmm…
  5. “Ik voel me ineens niet zo lekker. Ik denk dat ik maar naar huis ga. Ik vond het een leuke date.” Oftewel: tot nooit meer ziens.
  6. “Kuch, kuch. Ik lig ziek – kuch – op bed, kuch kuch kuch.” Je had zó geen zin om naar je BFF’s verhaal over de zoveelste ruzie met haar lover te luisteren.
  7. “Ik heb hoofdpijn. Ik móet nu gewoon gaan slapen.” Niet kijkend naar een teleurgesteld gezicht van je boyfriend.
  8. “Nee, ik kan dan écht niet. Ik had al met vriendin X een afspraak gepland.” Pakt daarna de telefoon om die date wél nog even te plannen.
  9. “Natuurlijk heb ik geen verrassingsfeest voor je gepland. Je hebt een hekel aan verrassingen!” Muwhahahahahahaha!

Welke kleine leugen heb jij ooit verteld?
P.s. leugen nummer 10 stond al in de inleiding, vandaar dat je maar 9 getallen ziet. Ik dacht: ‘Ik vermeld het even.’ 😉

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

12 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close