Zalando’s festival guide

artikelzalandoheader

Sindshet festival Paaspop is het festivalseizoen officieel geopend. Overal waar je kijkt zie je festival looks. In de magazines, instagram en op – mijn favoriete site om inspiratie op te doen – Pinterest. En man, wat een gave looks! Niet alleen voor festivals, maar ook gewoon voor deze zomer!

In een eerdere blogpost schreef ik al dat ik een ramp ben met fashion en dat ik daarom graag op een site als Pinterest inspiratie op doe. Toen ik toevallig op Zalando aan het rondneuzen was, kwam ik de Zalando festival guide tegen. Naast dat de grootste festivals erop staan, staat er ook een festival checklist én festival outfits op. Ideaal voor de fanatieke ‘festivallers’, die nog outfits zoeken voor het festival waar ze naar toe gaan. Het idee vind ik erg goed bedacht, maar wat ik wel mis zijn complete looks of ter wel een soort lookbook. En dus heb ik geprobeerd om met mijn favorieten uit de ‘festival’ webshop van Zalando een soort van lookbook te maken.

artikelzalandofestivalIk heb een aantal items geselecteerd waarmee ik zelf naar een festival zou gaan. Wat me opvalt is dat ik ein-de-lijk eens voor kleur kies, terwijl ik normaal van zwart, grijs en aardetinten ben.

Natuurlijk hangt het van het festival (en het weer) af wat je aantrekt. Die schoenen met sleehak zou ik op een festival dragen met wat meer rustigere muziek, terwijl de ‘all stars’ juist bij rock en dance festivals passen.

Ik ben daarnaast helemaal verliefd op die vlinderarmband!

Hoewel ik normaal dus heel slecht ben met fashion combineren, vind ik dat ik best een goede job gedaan heb.

Wat vinden jullie van mijn geselecteerde looks en het idee van Zalando om in te spelen op trends?

liefsnatasjaklein

 

 

bet01

 

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

5 Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close