[GESLOTEN] Win tickets voor Shoestring DURFT!

shoestringfestival

Vandaag mag ik iets heel gaafs voor jullie doen! Ik mag namelijk aan één lezer(es) twee tickets weggeven voor de 2e editie van het Shoestring DURFT feest! Als eerst ga ik je natuurlijk vertellen waar, wanneer en – niet te vergeten – wat en voor wie Shoestring DURFT is.
Shoestring DURFT is hét summer event van Nederland en heeft als thema: DURFT! Het feest vindt plaats bij strandtent Bruxelles aan Zee in Zandvoort op zaterdag 20 juni 2015 en duurt van 15.00 uur tot 23.00 uur. Een event voor iedereen die gek is op reizen en culturen. Óf hier gewoon graag meer kennis over wil op doen, maar dan gewoon in Nederland!

Wat kun je verwachten?
Tijdens dit zomerse evenement kun je deelnemen aan verschillende workshops en activiteiten. DURF jij bijvoorbeeld in de karaokebar te zingen in het Japans? En DURF jij verschillende oriëntaalse gerechten te proeven? Of DURF jij een reisquiz aan te gaan tegen andere reisfanaten en hierdoor kans maken op fantastische prijzen? En last but not least DURF jij te genieten? Dit alles onder het genot van heerlijke drankjes en zonnige deuntjes.

Over Shoestring
Shoestring DURFT wordt georganiseerd door de jonge en dynamische reisorganisatie Shoestring. Je kunt hier meer dan 80 avontuurlijke reizen boeken naar de meeste fascinerende bestemmingen in het Midden Oosten, Afrika, Midden- en Zuid-Amerika en Azië. Heerlijk in kleine groepen met veel individuele vrijheid.

 Tickets
Lijkt dit jou een event waar je bij móet zijn? Koop dan nu je tickets! Early Bird tickets zijn nog verkrijgbaar tot 3 mei voor €7,50. Daarna kosten de tickets €12,50. En wil je met 4 personen gaan, dan betaal je maar slechts €10 per persoon!

 • Gratis deelname aan alle activiteiten
 • Muziek en entertainment
 • Twee drankjes per persoon
 • Een vijftal exotische gerechtjes

Voor meer informatie over de tickets en het festival kun je hier klikken.

shoestringdurft

WINNEN!
Máár…. Zoals ik in het begin van dit artikel al vertelde mag ik iets ontzettend gaafs doen! Ik mag namelijk aan één van jullie twee tickets weggeven! Wat moet je hiervoor doen?

 • Like de Facebook pagina van Another Chapter
 • Like de Facebook pagina van Shoestring
 • Reageer hieronder op de volgende vraag: “Welk land zou je nog héél graag willen bezoeken en waarom?”

Uiteraard kun je ook extra kans maken door het volgende ook nog te doen (dit is niet verplicht)

Meedoen met de winactie kan tot en met woensdag 6 mei 2015!

Bekijk hier de foto’s als je nog niet overtuigd bent dat je moet gaan!

Durf jij het Shoestring festival aan?

 

liefsnatasjaklein

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

3 Comments

 • Robin

  29 april 2015 at 09:18

  Wat cool dat je kaartjes weg mag geven! Ik heb geen Facebook dus kan niet meedoen.
  Ik zou graag naar Japan willen. Volgens mij is alles daar groot en speciaal en wat gek.

  Beantwoorden
 • Hanneke

  29 april 2015 at 16:23

  Nou Natas! Dat lijkt me leuk!!! Wouter en ik willen nog een keer heel graag naar Afrika! Lijkt me echt geweldig! Uiteraard heb ik meteen je pagina en shoestring geliked, maar ik volgde je toch al via je eigen pagina! ? wat zijn je blogs iedere keer weer leuk! ?

  Beantwoorden
 • Sanne

  3 mei 2015 at 13:54

  Mooie win actie. dit lijkt mij een super leuk festival en ik durf het zeker aan. Ik ben er altijd voor in, om iets nieuw te ontdekken en te doen. Ik volg je al.

  Beantwoorden

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close