WIN ♦ Ik-wil-zwanger-worden-pakket

Jaaaa! Tijd voor mijn eerste winactie! Gisteren vertelde ik al dat ik ein-de-lijk klaar ben met de pilstrip en dat mag gevierd worden! Voor alle vrouwen die nu – of binnenkort of ooit πŸ˜‰ – zwanger willen worden heb ik een leuk pakket samengesteld. En daar maak jij kans op! Hieronder vertel ik je wat je moet doen om dit leuke ik-wil-zwanger-worden pakket te winnen!

Winactie 201608

HET PAKKET

 • LifeCare Ovulatietest
  Want als je weet wanneer je eisprong plaats vindt, heb je meer kans om zwanger te worden!
 • LifeCare Zwangerschapstest
  Toch wel fijn om te kunnen testen of je wel of niet zwanger bent!
 • Etos Foliumzuur
  Om te zorgen dat je toekomstige kind minder kans heeft op een open ruggetje, moet je (eigenlijk al één maand voordat je zwanger bent) foliumzuur slikken.
 • Kneipp Douchegel: Lavendel
  Pure ontspanning. Hoe minder stress, hoe beter je lichaam een eventuele zwangerschap aankan. En natuurlijk om je even te kunnen ontspannen tussen alle pogingen door πŸ˜‰
 • HEMA Face Mask: Echinacea & Spearmint peel-off
  Jezelf verwennen is alleen maar ontspanning. Ontspanning zorgt voor minder stress. Minder stress is beter voor je hormonen. Dus meer kans op een kleintje. En het is gewoon lekker. En goed voor je gezicht. Wil je nog meer redenen horen?

HOE MAAK JE KANS

Je maakt kans op dit leuke pakket (voor jezelf of voor één van je vriendinnen!) door hieronder bij de reacties mij te laten weten waarom jij dit pakket moet winnen.

Je maakt extra kans (dit is dus niet verplicht!) door het onderstaande te doen. Door alles te doen komt je naam maximaal 4x in de pot! Extra kans dus!
– Volg Mommies Life via BlogLovin’ (+1 entry)
– Geef dit artikel op BlogLovin’ een hartje (+1 entry)
– Volg Mommies Life via Facebook (+1 entry)

De winactie loopt tot en met 3 septemberΒ 2016. De dag waarop wij kans maken zwanger te worden. Al ga ik daar nog niet van uit… πŸ˜‰ Houdt de site goed in de gaten! De winnares zal ik na deze datum bekend maken via dit blog!

 

16 Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close