Wednesday Wisdom #9

0009 - blessings

Tijd voor weer een nieuwe Wednesday Wisdom.
Ik merkte de laatste tijd aan mezelf dat ik vooral bezig was met hetgeen wat ik niet bereikt had, wat ik verkeerd deed en wat er allemaal niet goed ging. Tot ik van de week chagrijnig thuis kwam en een Happy Moments lijstje maakte. Ik bedacht me dat het zoveel beter is om te denken aan hetgeen wat ik wél bereikt had, wat ik goed deed en wat er allemaal goed ging. Ik werd er meteen vrolijk van, het gaf me energie en ik besloot op dat moment dat ik daar voortaan aan moet denken. Dat is wat ik moet doen om het beste uit mijn leven te halen. Wat betekent deze quote voor jou?

 

liefsnatasjaklein

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

11 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close