Volg Natasja Online op social media

Met een ‘nieuwe’ website komen er ook nieuwe social media kanalen. Toch? Nou… Niet helemaal!

BLOGLOVIN’
BlogLovin’ is een site waarop je alle blogs kunt volgen. Je kunt daar in een overzicht zien of je favoriete blogger een nieuw artikel online heeft staan en je kunt hem vanuit daar ook lezen. Heel handig als je van blogs lezen houdt! Ik heb ontdekt dat ik mijn oude blogs ook hier kan samenvoegen. Op het moment van schrijven moet ik dat nog even doen. Maar als je het leuk vindt, kun je me daar dus ook volgen.

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/18947675/?claim=2mpsgh7k9dj”>Follow my blog with Bloglovin</a>

INSTAGRAM
Wie houdt er niet van mooie plaatjes kijken? Ik heb uiteraard nog steeds hetzelfde Instagram account, alleen heb ik mijn naam aangepast naar natasja_online.

TWITTER
Diezelfde naam heb ik nu ook voor Twitter. Extra gebruikersgemak 😉

FACEBOOK
Deze naam ga ik pas veranderen/aanpassen/samenvoegen als ik de website openbaar gemaakt heb. Wat waarschijnlijk wel vandaag gaat gebeuren 😉 Hopelijk lukt het ook om diezelfde naam voor Facebook te verkrijgen!

Ik hoop jullie te mogen ontmoeten op de verschillende social media kanalen!

bron foto

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close