Video ♥ celeb challenge met Saskia van twinkelbella.nl

celebchallengesaskia
Al een langere tijd wilde ik graag een samenwerking aangaan met een andere leuke blogger. Ik dacht meteen aan Saskia van twinkelbella.nl. Wij zijn ongeveer tegelijkertijd begonnen met bloggen en keken al snel regelmatig bij elkaar op de blog. Dus ook al kennen we elkaar niet persoonlijk, het weerhield ons niet om toch samen te werken.
En dus bedachten we samen de ‘celeb challenge’. Hieronder leg ik uit wat deze challenge inhoud.

Eigenlijk is de challenge heel simpel: je stuurt naar elkaar van welke celebrity de ander een look moet maken. En dus kreeg Saskia van mij de uitdaging om een look van Madonna te maken en kreeg ik de uitdaging om een Reese Witherspoon look te maken.

Challenge accepted!

Zie mijn video hieronder:

Klik hier om het filmpje te kijken op YouTube.
Klik hier om je te abonneren op mijn YouTube-kanaal! Dat zou ik mega lief vinden!

Natuurlijk is het mega leuk als je ook Saskia’s filmpje zou bekijken. Klik hier om haar Madonna look te zien.

Vinden jullie mijn Reese Witherspoon challenge geslaagd?

liefs


Voor meer tips, tricks, inspiratie en nieuwtjes kun je me volgen via verschillende social media kanalen:

facebooktwitterinstagrampinterestyoutube
Follow on Bloglovin

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

8 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close