Uitslag “Juni Winactie Challenge” 2014

contest_winner
De hele maand juni kon je op mijn site kans maken op een beauty pakket t.w.v. €50. De challenge was om op al mijn social media kanalen een bepaald doel te behalen. En dat is….

… helaas niet gelukt.

Hier de uitslag:

Facebook: 141 vind-ik-leuks | 150 vind-ik-leuks ♥ 154 vind-ik-leuks = BEHAALD
Twitter: 90 volgers | 100 volgers ♥ 115 volgers = BEHAALD
BlogLovin’: 91 volgers | 100 volgers ♥ 112 volgers = BEHAALD

Instagram: 120 volgers | 150 volgers ♥ 148 volgers = net NIET BEHAALD
Pinterest: 118 volgers | 150 volgers ♥ 143 volgers = net NIET BEHAALD
YouTube: 54 abonnees | 100 abonnes ♥ 82 abonnees = NIET BEHAALD

Op drie kanalen heb ik mijn doelen behaald. Op 2 kanalen kom ik er maar een paar tekort (MEHHH…) en op YouTube ben ik op de goede weg, maar nog niet dichtbij genoeg. Ik ben wel mega blij met degene die mij zijn gaan volgen! Natuurlijk hoop ik dat jullie dit ook blijven doen!

Zoals beloofd verloot ik nog steeds een deel van het pakket. De andere producten komen misschien wel weer in een volgende winactie terug! Hieronder zie je de afbeelding met de gelukkige winnares en met wat de winnares opgestuurd krijgt!

Winactieuitslag

De winnares is geworden: Mirthe! Van harte gefeliciteerd! Ik heb je een mailtje gestuurd en ik hoop dat je blij bent met het gewonnen pakket!

Natuurlijk hoop ik dat jullie me blijven volgen, blijven reageren en mij feedback willen terug geven.
Dan kan ik weer lekker snel een winactie organiseren!

Bedankt voor het meedoen!

liefsnatasjaklein

3 Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close