Ik vind koken en bakken enorm leuk! Hoewel ik echt een keukenprinses ben ahum wil er zo nu en dan nog wel eens wat mis gaan. Op de een of andere manier wil bij mij nooit in een keer iets goed gaan. Maar goed: vandaag probeer ik voor jullie het recept van de sesamcrackers uit die in het boek Powerfood – van Friesland naar New York geschreven door Rens Kroes staat. Ik was hier erg nieuwsgierig naar en in de video kun je zien of het gelukt is!
Benodigdheden:
- 3 el tahin (sesamzaadpasta)
- 2 eieren
- 3 snufjes zeezout
- 5 el boekweit meel + een beetje extra voor het uitrollen
- 2 tl (wijnsteen)bakpoeder
- 1 el gebroken lijnzaad
- 1 el sesamzaad
- snufje kardemompoeder
- snufje gemberpoeder
- extra: deegroller
In de video kun je zien hoe de sesamcrackers gemaakt worden!
Ik vind ze echt heel erg lekker. Met humus, kipfilet, kaas, jam. Alles is mogelijk!
Zouden jullie vaker zo’n video willen zien?

4 Comments
Robin
21 september 2015 at 06:11Dat ziet er goed uit! Ik vind het wel leuk dat het zo’n chaos is met jou in de keuken 🙂
Natasja
21 september 2015 at 06:34Haha dankjewel!
Nesrin
21 september 2015 at 13:18Heel leuk gedaan Natasja! Ik vind het leuk om meer van dit soort video’s te zien.
Ik heb geen deegroller in huis 😉 al dat deeg aan je handen, daar heb ik ook altijd last van.
Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with Nesrin photo diary
Natasja
21 september 2015 at 14:09Haha dankje! Ja dat deeg is een gedoe!