Review Perfect Fusion Foundation

Vandaag heb ik een review voor jullie over een product dat nog niet op de markt is. De Perfect Fusion Foundation van Oriflame. Deze verschijnt in brochure 1 die vanaf 24 december 2013 in gaat.
De Perfect Fusion Foundation zou een flexibele en hydraterende foundation zijn die vlekkeloos met je huid fuseert voor een perfecte, medium dekking en een natuurlijk uitziende finish. Hij laat de huid ademen en verbergt alle onzuiverheden. Aldus Oriflame.
Ik was heel benieuwd naar deze foundation omdat ik geen super dekkende foundation wil gebruiken, maar wel graag een egale huid wil hebben. Dus bij deze mijn review: Perfect Fusion Foundation.


Het doosje oogt niet luxe, maar ook zeker niet goedkoop. Het is een doosje – als dit product in de winkel verkocht zou worden – dat ik uit het schap zou pakken om te bekijken.

Op de verpakking staan ook de ingrediënten. Ik zelf kijk hier niet echt naar, maar misschien ben jij wel een lezeres die graag weet wat in de producten zit en daarom dus ook hier even een foto van. In het product zitten parabenen en parfum.

Jammer dat, toen ik het flesje uit het doosje haalde, het flesje niet evenredig verdeeld was met foundation. Dus ik kon alleen maar een “lelijke” foto maken.
Hoewel dit zonde is voor de foto, vertelde me dit wel dat het flesje doorschijnend is en je dus uiteindelijk zou moeten kunnen zien wanneer het product bijna op is. Ideaal als je het mij vraagt, want dan is je foundation niet zomaar “in een keer leeg” voor je gevoel en kun je op tijd een nieuwe foundation halen.
Wat ik ook fijn vind aan het flesje is dat het product uit een pompje komt. Die reduceert toch het aantal product wat je op je hand of je kwast neemt.

Dit is wat bij mij de eerste keer uit het pompje kwam. Als je werkt met een kwast of foundation sponsje zal dit misschien te weinig zijn omdat een kwast of spons veel product op neemt. Ga je echter met je vingers en handen aan de slag, dan is dit wel voldoende.
Ik gebruik de kleur Ivory, maar hij is ook verkrijgbaar in de kleuren: Porcelain, Rose Beige, Natural Beige en Honey Beige

Goed. Tijd om de foundation op mijn gezicht aan te brengen.

Op deze foto’s heb ik niks op mijn gezicht. Ik heb foto’s in verschillend licht en van verschillende kanten. Check trouwens op de foto links onder hoeveel sproetjes ik eigenlijk heb?!

En weer een Oriflame product dat zijn belofte waar maakt. Waar je op de vorige foto’s nog veel sproetjes kon zien, zijn deze nu goed gecamoufleerd. Je kunt wel duidelijk zien dat dit geen super dekkende foundation is, maar dat was ook niet de belofte. De belofte was medium en daar kan ik zeker mee inkomen.
Is hij dan ook hydraterend? Ja zeker. De foundation trekt niet strak  en voelt op mijn huid luchtig aan.

Het enige wat ik met deze foundation wel heb, is dat als ik mijn gezicht aanraak ik voel dat ik foundation op heb. Met mijn dagelijkse foundation (Giordani Gold Mineral Therapy Foundation van Oriflame) heb ik dat niet en blijft daarom voorlopig nog wel mijn favoriete en dagelijkse foundation.

Zou ik je deze foundation aanraden? Ja, absoluut! Hij komt al zijn beloftes na en voelt goed aan op mijn huid. Ben je op zoek naar een foundation die niet te dekkend is, maar wel je onzuiverheden camoufleert en die je huid hydrateert? Dan is dit de foundation voor jou! Oh ja en nog een groot voordeel: hij beschermt je gezicht tegen de zon met  SPF 25!

Deze foundation is verkrijgbaar vanaf 24 december via mijn webshop, via de officiële Oriflame website en via webshops van Oriflame adviseuses. En wat ook niet onbelangrijk is, is de prijs. De normale prijs van deze foundation is €14. Heb je in de vorige brochure voor meer dan €50 besteld, dan heb je waarschijnlijk een voucher gekregen waarmee je deze foundation met €7 korting kunt kopen!

Wat vinden jullie van deze foundation?

Liefs,
Natasja

8 Comments

Geef een reactie

Close