Review ♥ So Me Velvet Effect Nagellak

01-so-me-velvet-nagellakVandaag een review van een budget nagellak. Ik kocht bij de action nagellak met een velvet effect. Geen idee hoe dit zou uitpakken en daarom was ik er des temeer in geïnteresseerd om dit product te proberen. Lees verder om erachter te komen wat ik vind van de So Me Velvet Effect Nagellak van de Action.

B U D G E T    I T    I S

02-so-me-velvet-nagellakEen nagellak mét effect voor maar €1,09. Dat moest ik uiteraard proberen. In de verpakking zitten een nagellak potje, crushed velvet en een kwastje.

03-so-me-velvet-nagellakHandig dat er wordt uitgelegd wat de bedoeling is van deze nagellak.

04-so-me-velvet-nagellakEn voor de liefhebbers van ingrediënten…

T I J D    O M    T E    T E S T E N

05-so-me-velvet-nagellak
Als voorbereiding legde ik een blaadje onder mijn nagels om straks de crushed velvet te kunnen opvangen.

Ik maakte me handen goed vetvrij en begon met lakken. Ik heb een gebroken wit achtige kleur, dus om hem dekkend te krijgen moest ik drie laagjes aanbrengen.

06-so-me-velvet-nagellak

Als de nagellak nog nat is, strooi je een ruime hoeveelheid velvet er overheen. Wat mij betreft kwam de velvet er een beetje gek uit. Of niks, of juist heel veel. Hmm… dat vind ik zelf niet prettig.
Vervolgens ging ik met het kwastje er overheen om de overtollige velvet eraf te vegen. Oeps…. toen had ik nog maar een paar strepen velvet.

Poging nummer twee ging beter. Ik drukte het velvet aan en ging niet meteen in de weer met het kwastje. Na ongeveer twee minuten ben ik weer voorzichtig met het kwastje te werk gegaan. Deze keer bleef er meer zitten, maar veel soeps was het niet.

Ach, leuk om geprobeerd te hebben zullen we maar zeggen.

S O   M E    V E L V E T    E F F E C T    N A G E L L A K    ♥    €1,09

Voor de prijs was het leuk om So Me Velvet Effect Nagellak te proberen. Was het een succes? Nee. Als het al lukt om de velvet er goed op te krijgen, blijft het net geen dag zitten. Zeker niet als je vaker tussendoor je handen wast. En wat er dan overblijft… Het leek wat mij betreft net op schimmel, haha.
De nagellak is op zich niet héél slecht, maar hij heeft een langere droogtijd, dus geduld is bij deze nagellak wel een schone zaak.

Wat vind jij van het effect?

liefs

Voor meer tips, tricks, inspiratie en nieuwtjes kun je me volgen via verschillende social media kanalen:

facebooktwitterinstagrampinterestyoutube
Follow on Bloglovin

16 Comments

Geef een reactie

Close