Review Giordani Gold Opulent Night


Christmas is coming en dat betekent dat vele merken met hele mooie producten komen; uitermate geschikt voor de feestdagen! De Giordani Gold lijn van Oriflame komt met de Opulent Night lijn. Een lijn bestaande uit 3 kleuren lipstick en highlighter Pearls, beide met de glans van witte saffier. Witte saffier is een kostbare edelsteen.


De producten zitten- zoals altijd met deze lijn van Oriflame – in een goudkleurig doosje met gouden letters. Het straalt een en al luxe uit. Het enige verschil met de “normale” lijn van Giordani Gold zijn de gouden ornamenten die het naar mijn mening een tikkeltje luxer maken dan anders.


Dit zijn de ingrediënten van de lipstick. Niet heel bijzonder. Er zitten wel siliconen in. Dit zorgt er voor dat je de lipstick egaal aan kunt brengen en dat je lipstick langer blijft zitten. Ook zit er parfum en parabenen in. Ben je hier allergisch voor of wil je dit niet in je make up producten hebben, dan is dit geen lipstick voor jou.


Dit zijn de ingrediënten van de Pearls. Ook deze zijn niet heel bijzonder. Talk is hier het hoofdingrediënt. Het wordt vaak in poederproducten gebruikt. Bij sommige mensen kan dit ingrediënt echter gaan irriteren en dan is dit geen handig product om te gebruiken. Ook zitten hier weer parabenen in.


In tegenstelling tot de doosjes heeft de verpakking een zilverachtige kleur met de terugkerende gouden ornamenten en de afkorting van Giordani Gold (GG) in goud. Ik vind dat de verpakkingen echt luxe uitstralen. Echt iets om op je kaptafel neer te zetten. Een pronkstuk zeg maar.


Hier zie je de verpakkingen open. Mooi hè?! Ik ben verliefd!


Crystalline Maroon is de naam van deze prachtige lipstick. Een kleur die ik normaal nooit zou kopen. Ik ga zelf liever voor nude kleuren. Maar hee, één keer moet de eerste keer zijn. Het is een warme paarsachtige kleur met een lichte glans, die de lippen moet hydrateren en sensueel zacht aan moet voelen (niet alleen deze kleur, maar alle lipstick kleuren in de Opulent Night lijn.
Naast deze mooie paarse kleur heb je ook nog Precious Pink (licht paars met roze ondertoon) en Lustrous Cerise (donker paars met rode ondertoon).


Wie kent er de mooie bronzing Pearls niet? Die zijn bedoeld om je iets meer kleur (à la de zon) aan je gezicht te geven. Deze Pearls zijn echter bedoeld als highlighter. Hoewel ik zelf geen goede kwast heb om deze hightlighter aan te brengen op het wenkbrauwbot, ben ik er van overtuigd dat deze wel een toegevoegde waarde heeft daar. Met een (grote) poederkwast kun je ze makkelijk aanbrengen op je jukbeenderen voor een mooie glinsterende finish. Ook zou je deze highlighter kunnen aanbrengen op je gehele lichaam, doordat hij weinig tot geen kleur afgeeft.


Swatch time! Links zie je de lipstick en rechts de highlighter. Uhhmm… ja, deze laatste kreeg ik niet heel goed op de foto. Als je héél goed kijkt zie je wel kleine glimmers.
De lipstick swatch ziet er heel goed uit en voelt zelfs op mijn hand al fijn en zacht aan. Echter ben ik heel benieuwd naar de highlighter. Door de mooie verpakking en de prachtige parels die er in zitten, wil ik hem graag gaan gebruiken, maar dan moet er wel iets te zien zijn.

Op de eerste foto komt de lipstick het beste tot zijn recht. Bij de laatste twee zie je op mijn jukbeenderen een subtiele glans. Ik vind hem heel mooi, juist omdat hij zo subtiel is. Ik heb al meerdere highlighters geprobeerd en ben sowieso fan van het gebruik ervan, maar als je niet uit kijkt of als je de verkeerde belichting hebt, heb je kans dat je een streep ziet zitten. Die kans is met deze Pearls toch een heel stuk kleiner. Wil je een uitbundige highlighter is deze niet geschikt, maar voor subtiel is deze WOW!
Ook ben ik erg tevreden over de lipstick. Ik wist niet of deze kleur mij zou staan, maar ik vind hem zelf prachtig! Hij is niet zo donker als hij eruit ziet, en past perfect bij de kleur van mijn lippen en mijn haar. Hij is niet too much en daar hou ik toch wel van bij lipstick – vandaar dat ik ook meestal een nude kleur kies.
De lipstick is ook fijn aan te brengen. Hij smeert makkelijk en voelt vanaf het begin zacht en hydraterend aan. Fijn een product wat doet wat hij beloofd! Ik heb ongeveer 4 uur laten mijn lipstick moeten bijsmeren. Een eerste drankje overleefde de lipstick nog, bij het hapje beschuit met muisjes werd hij iets lichter en het tweede drankje werd hij weer iets lichter. Het viel me mee dat hij er niet meteen van af ging; de lipstick slijt er subtiel van af. En dus is het niet erg als je een keer moet bijsmeren: je hoeft in ieder geval niet naar het toilet te rennen omdat je rare vlekken op je lippen hebt zitten, haha!

Ook niet onbelangrijk zijn de prijzen. Tot in ieder geval 23 december is de Opulent Night lijn in de reclame. Voor de lipstick betaal je dan €9,99 en voor de highlighter €17,99. Geen budget prijzen maar ook niet erg duur. Koop je deze producten zonder aanbieding dan kost de lipstick €15 en de Pearls €30. Dat noem ik best een groot verschil! Ik ben gewend dat de producten van Giordani Gold duurder zijn, maar in ruil heb je wél goede kwaliteit en producten die écht lang mee gaan. Daarnaast hebben de producten een mooi, luxe uiterlijk en het oog wil toch ook wat…
Deze producten kun je kopen via de officiële website van Oriflame, bij een beautylid of adviseuse bij jou in de buurt of in mijn beautyshop.

Wat vind jij van deze producten?

Liefs,
Natasja

4 Comments

Geef een reactie

Close