Plog 24 mei 2014 – Dutch YouTube Gathering & Riverside

IMG_9226

Mijn eerste plog! Zaterdag 24 mei had ik een drukke, maar ontzettend leuke dag. Zo ging ik naar de Dutch YouTube Gathering en ging ik naar een optreden van de coverband Riverside, waar Roy de gitarist van is.

IMG_9200
Dit was de planning van mijn dag. Ik merk dat wanneer ik plan, ik een veel beter overzicht heb in tijd en wat ik allemaal kan/moet doen op een dag. Ik word er steeds beter in!

IMG_9191
Ik wilde mijn dag beginnen met Xcore. Ik stond op het punt te vertrekken toen ik mijn knie verdraaide. Deze trok te laat bij om nog te gaan en dus begon ik mijn dag met het bekijken van andere blogs.

IMG_9197

IMG_9199Odin zat er zó lief bij. Daar moest ik een foto van maken!

IMG_9203In mijn notitieboekje had ik precies opgeschreven wat ik allemaal mee moest nemen naar de DYTG. Ik ben zo iemand die anders echt dingen vergeet.

IMG_9211
Outfit of the day. Oorbellen van C&A, ketting is van La Mia Vita (Dyki.nl), schoenen komen van ShoeTime, broek komt van Xtrastar en het shirtje en de sjaal heb ik al zó lang dat ik geen idee heb waar ze vandaan komen. Volgens mij heb ik dit shirtje sinds 2007 en komt het van de H&M.

IMG_9219En ook even mijn face of the day. Een betere foto heb ik helaas niet.

IMG_9222De Dutch YouTube Gathering vond plaats in Houten. Ik heb een dag eerder pas mijn ticket gekocht. Ik twijfelde omdat ik niemand kon vinden die mee wilden en/of kon. Ik ben uiteindelijk in mijn eentje gegaan.

IMG_9228Meteen bij binnenkomst stond daar Vera al. Jammer genoeg stond er geen rij en werd het dringen en duwen om maar op de foto te kunnen. Ik heb denk ik 15 minuten moeten wachten voor ik aan de beurt was. Ik voelde me overigens wel één 15-jarige die op de foto wil met haar idolen. Een beetje vreemd voelde het dus wel. Maar hee… ik was er niet voor niets heen gegaan!

IMG_9229Maar het is gelukt! Ik sta met Vera op de foto!

IMG_9241En hetzelfde was met de andere YouTubers/bloggers. Het was echt dringen en duwen. Teske kreeg het er op een gegeven moment zó benauwd van dat ze op een andere plek is gaan staan. Maar echt ruimte kregen de YouTubers niet.

IMG_9247En natuurlijk moest ik ook even op de foto met Martine en Willemijn van Live Life Gorgeous.

IMG_9254En met Mert. Zo’n leuke kerel!

IMG_9259En met één van de knappe kerels van Cinemates: Peter!

IMG_9261En hier ontmoette ik Serena van Beautylab. Helaas was de foto mislukt… Ik heb elke keer de camera aan iemand gegeven om een foto te maken.

IMG_9265De zussen van Serena: Tara en Larissa van KittehsCupcakes.

IMG_9268De jongste bekende beautyblogger/vlogger van Nederland: Jiami!

IMG_9274Zo nu en dan was er een optreden bij de stand van Mediakraft. Hier zie je de Cinemates! Ditmaal wel met zijn tweeën.

IMG_9278En hier kun je nog een keer goed zien hoeveel mensen er wel niet om de bekende YT-ers stonden. Zo véél, dat je niet eens kon zien wie er nou eigenlijk stond. In dit geval was het Teske.

IMG_9280En weer verder met de YT-celebrities. Hier zie je Sanne.

IMG_9282En met D is for Dazzle: Diana.

IMG_9286Een optreden van Theaumes met zijn parody op Miley Cyrus’ Wrecking Ball: Roze Skippybal.

IMG_9292En daar kreeg hij toch echt wel veel bekijks mee!

IMG_9294En bij het geluid kwam ik nog een bekende tegen!

IMG_9320Natuurlijk moest ik met Bas even op de foto. Bas ken ik nog uit de tijd dat ik bij een groot Showorkest speelde. Dus erg leuk om hem even te zien.

IMG_9347Rond 14.15 was er een Beauty optreden. De meiden van de beautyvlogs/blogs kregen verschillende challenges.

IMG_9351Bij één van de challenges moesten de YT-ers met hun ogen dicht foundation aanbrengen. Hier zie je serena.

IMG_9363Maar ook de “Not My Arms Challenge” kwam voorbij.

IMG_9368En toen werd ik gefilmd en was ik op tv.

IMG_9384Het resultaat van een van de ‘modellen’ van een YouTubers. Ik weet even niet van wie dit resultaat is.

IMG_9385En alle dames nog even op een rijtje!

IMG_9407Na het beauty optreden kwam ik Serena tegen. Ze stond eigenlijk op een plek waar ik niet mocht komen – het was afgezet met zo’n rood chique lint – maar ik waagde het er toch op. Ik zei haar naam en ze had ook meteen aandacht. Toen ik haar vertelde dat mijn eerdere foto met haar mislukt was en ik vroeg of ik nog een keertje met haar op de foto mocht, deed ze dit gelukkig! Héél lief! Ik heb nog een kort praatje gemaakt en werd daar helemaal happy door! Ach, ik ben dan wel al 25, maar dat wil niet zeggen dat ik me niet soms een blije gup mag voelen, haha!

IMG_9410Ondertussen keek ik even op Instagram. Ineens zag ik mijn foto voorbij komen die ik echt al twee weken geleden gepost had. Het bedrijf waar mijn ketting vandaan kwam had hem ge-repost! Zó cool!

IMG_9416Rond een uurtje of half 4 had ik het wel gezien. Mijn voeten deden pijn en het was warm daarbinnen. Daarnaast had ik iedereen gezien die ik wilde zien.

IMG_9433Daarna heb ik een videocamera opgehaald. Deze kreeg ik van mijn zus, want zij had een nieuwe. Zo kan ik in ieder geval weer fatsoenlijk filmpjes opnemen. Yay!

IMG_9435En voordat ik weer weg moest, moest ik ook mijn zondagartikel nog even afmaken.

IMG_9450’s Avonds ging ik naar de band Riverside. Roy is de gitarist van deze band en ze speelde maar 15 minuten bij ons huis vandaan (in Heeswijk). En dus ging ik even kijken.

IMG_9453Naast dat hij gitaar speelt, zingt hij zo nu en dan ook een liedje.

IMG_9482Hier zie je twee bandleden niet. Of je moet goed kijken naar links en rechts in de hoek.

IMG_9506Meneer de uitslover. Ben stiekem toch wel trots hoor!

IMG_9534En de laatste foto omdat ik deze gewoon heel gaaf vond.

Ik had een hele leuke dag! Ik hoop dat jullie de plog leuk vinden.

liefsnatasjaklein

 

 

 

10 Comments

Geef een reactie

Close