Perfume

Ik kon vannacht niet eerder slapen voordat ik de première van Britney’s Spears nieuwe nummer “Perfume” gehoord had. Vroeger was ik echt groot fan van Britney Spears, dus alles wat ze nu uitbrengt is voor mij gewoon for good old times sake. Of ik ben nog steeds een beetje fan. Tja, guilty pleasure?!

Maar terug naar het nummer: I LOVE it! Ik lag al in bed toen ik het nummer hoorde en ik was serieus door het dolle heen. Mijn persoonlijke Twitter account liep over van berichtjes over het nummer, haha! Je begrijpt vast wel dat het nog één uur duurde voordat ik uiteindelijk sliep.
Het is lang geleden dat Britney een nummer uitbracht met goede lyrics; lyrics die echt ergens over gaan.
Over haar nieuwe album “Britney Jean” – die uitkomt op 3 december 2013 – zegt ze dat het haar persoonlijkste album ooit word. Na het horen van haar eerste singel “Work Bitch”, dacht ik dat het wel mee zou vallen. Work Bitch heeft toch weer die elektronische beat, die de laatste nummers ook hadden.
Dus dit nummer nailed it!

Wat vinden jullie van dit nummer? En wat is jullie guilty pleasure op het gebied van muziek? Laat je reactie hieronder achter.

Liefs,
Natasja

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close