MOVIE MONDAY | Ik ben jarig! WINACTIE

Ik ben vandaag jarig! En daarom geen video die je gisteren al op mijn YouTube kanaal kon zien, maar eentje die ook pas écht vandaag online gekomen is! Wie jarig is, trakteert en daarom wil ik 4 van mijn kijkers/lezers blij maken met één van deze 4 gave en leuke boeken die je tijdens deze winactie kunt winnen! Houd je niet van lezen? Don’t worry! Het zijn namelijk geen échte leesboeken. Of zeg maar gerust: totaal niet! Benieuwd? Bekijk de video!

Ik hoop dat jullie het leuk vinden! Hieronder nog even in het kort wat je kunt winnen:

  • Wreck this Journal Everywhere – Kerl Smith
  • Creatief Doeboek – Allison Arden
  • Mijn creatieve bewaarboek – Polly Smart
  • The Pointless Book – Alfie Deyes

En lees hieronder hoe je kans kunt maken:

  1. Abonneer je op mijn kanaal
  2. Doe een blauw duimpje omhoog
  3. Vertel in de comments welk boek jij wil winnen en waarom

Belangrijk: vergeet niet je e-mail adres te vermelden zodat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt! En…. je kunt meedoen tot 27 juli 2015!

liefsnatasjaklein

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

10 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close