Mijn favoriete tv series #4

tv series

– Advertorial –

Vandaag laat ik jullie de laatste favoriete tv series zien. In totaal hebben we er dan 12 gehad. Poeh, ik heb ook geen leven, haha! Bekijk ook deel 1, 2 en 3 als je daar zin in hebt. De laatste drie hebben te maken met de jaren ’70, 4 vrouwen in een stad en roddels.

That 70’s Show

1002004010631308

Hello Wisconsin! In de Amerikaanse plaats Point Place volgen we 6 tieners die ons de jaren ’70 laten zien. Ze nemen ons mee naar het feminisme wat steeds meer op kwam, een nieuwe houding rondom seksualiteit, de economische moeilijkheden in tijden van recessie en nog meer thema’s die in die tijd belangrijk werden.

Hoewel mijn geschreven intro over That 70’s show zwaar klinkt, is het juist een luchtige serie. De thema’s worden op een leuke manier neergezet: veel humor, sarcasme en ontdekking zijn dan ook de belangrijkste factoren die deze serie zo leuk maakt. Vijf verschillende karakters die samen sterk staan en elkaar perfect aanvullen om lekker te genieten voor je televisie.
Klik hier om That 70’s Show te kopen!

Sex and the City

sex and the cityVier vrouwen. Vier vriendinnen. Hartje Manhattan, New York. Do I need to say more?
“Can women have sex like men?” Dat is de vraag die columniste Carrie Bradshaw bezighoudt in het eerste seizoen. Carrie onderzoekt het sexleven van haar vriendinnen inclusief die van haarzelf. Op deze manier wil ze te weten komen wat een vrouw in de dertig moet ondernemen om succes te hebben in een stad vol ongetrouwde mannen die zich maar niet willen binden aan een vrouw.

Losgeslagen vrouwen in de dertig. Fashion, seks, liefde en beauty. Deze serie zit vol humor. De manier waarop er met vragen wordt omgegaan is hilarisch. Toch zet de serie je wel vaak aan het denken. Wat wil je nog meer? Heel veel meer kan ik eigenlijk niet over deze serie zeggen. Ik heb deze serie nog nooit helemaal gezien. Meer losse afleveringen. Slecht hè! Ik heb hem nu op DVD en ga er zeker van smullen om EINDELIJK alle afleveringen te zien.
Klik hier om Sex and the City te kopen!

Gossip Girl

gossip girlZes schandelijke seizoenen lang hebben de onthullingen van de anonieme blogger de Upper East Side onveilig gemaakt. De meest spannende geheimen van de hogere kringen werden onthuld, hun smerigste plannen werden gelekt, de gelukkige nieuwe stelletjes werden op film vastgelegd en er werd verslag uitgebracht over de meest explosieve scheidingen.

Hoe zou het leven zijn als je woonde in de Upper East Side en genoeg geld had om een Hèrmes tas te kunnen kopen. Heerlijk! Maar als je familie veel geld heeft, sta je veel meer in de picture. En dan hebben we Gossip Girl die alle details naar buiten brengt en het leven van deze tieners er niet makkelijker op maakt. Een geweldige serie vol passie en hartstocht, jaloezie en vriendschap. Dit is de enige serie die ik (nog) niet op DVD heb. Ik wil deze nog steeds erg graag, maar vind hem ook erg prijzig. Dus nog even wachten voordat ik weer kan smullen van de verhalen over Serena van der Woodsen en Blair Waldorf.
Klik hier om Gossip Girl te kopen!

liefs

De afbeeldingen en informatie komen (grotendeels) van Bol.com

4 Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close