Mijn favoriete tv series #3

tvseries3

– Advertorial –

Al twee keer eerder deelde ik tv series die ik in mijn kast heb staan. Bekijk hier #1 en #2. Vandaag heb ik er weer drie voor jullie. Deze keer over spoken, vrienden en highschool.

Ghost Wisperer

tvseriesghostwhisperer

Melinda Gordon is een vrouw met een bijzondere gave: ze ziet geesten en kan met hen praten. Ze probeert de geesten die naar haar toe komen te helpen. Soms vragen ze hulp om verder te gaan en soms om boodschappen door te geven. Melinda doet haar best om iedereen te helpen, maar dit gaat niet altijd even makkelijk. Denk aan het praten met mensen die niet in geesten (willen) geloven of mensen die al akelige dingen meegemaakt hebben.
Met o.a. Jennifer Love Hewitt, David Conrad en Camryn Manheim.

Ghost Whisperer vind ik een hele spannende serie. Ik geloof wel dat er iets van geesten zijn, maar het lijkt me ontzettend eng om dit daadwerkelijk mee te maken. Door de empathie van Melinda Gordon kun je je heel makkelijk inleven in de situaties.
Probeer daarnaast maar eens een normaal leven te hebben, wanneer er te pas en on te pas geesten voor je neus verschijnen. En het is niet zo dat anderen nou begrijpen wat haar gave inhoud.
Klik hier om Ghost Whisperer te kopen!

Friends

tvseriesfriends

Wie kent de serie over een groep vrienden in New York nu niet?
Monica, Chandler, Rachel, Ross, Joey en Phoebe zorgen samen voor de gekste, leukste en grappigste momenten met elkaar. Ze zijn er voor elkaar, worden verliefd, maken ruzie, delen geheimen en nog veel meer. Een van de best gekeken tv series allertijden!
Met o.a. Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courtneney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc en David Schwimmer.

Korte afleveringen van ongeveer 20 minuutjes. Heerlijke, ontspannen televisie. Herkenbare situaties, waardoor de serie op veel vlakken heel herkenbaar is met je eigen leven. Na een drukke werkdag is Friends echt een heerlijke serie om te kijken. Maar ach, moet ik deze serie nog echt aan jullie verkopen?
Klik hier om Friends te kopen!

Glee

tvseriesglee

Glee gaat over een ‘glee’ club op een middelbare school. Hoewel de jongens en meisjes van de New Directions niet de populairste kids op school zijn, doen ze hun uiterste best. Meestal heeft dit geen goed einde, maar gelukkig zijn ze er voor elkaar en gooien ze hun gevoelens er altijd uit door te zingen.
Met o.a. Lea Michele, Cory Monteith, Jane Lynch en Diana Agron.

Ik hou van muziek, ik hou van musicals, ik hou van high school films en ik hou van tv series. Geen wonder dat ik ook van Glee hou! Muziek krijgt soms een hele andere betekenis, maar ook vind ik sommige nummers zelfs beter in de serie dan het origineel. Bijvoorbeeld het nummer Without You wat eigenlijk van Usher en David Guetta is. Ik leer nieuwe (favoriete) nummers kennen, zoals Jar of Hearts (Christina Perri), Alone (Heart) en Song Bird (Fleedwood Mac), maar ook bekende nummers in een nieuw jasje. Ik denk dat deze serie voor veel kids herkenbaar is, weliswaar zonder het zingen al kan dit het gevoel wel uiten.
Klik hier om Glee te kopen!

Kijk je een van de bovenstaande series?

liefsnatasjaklein

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close