Make up inspiratie

InspiratielogoAls beauty gek ben je altijd op zoek naar inspiratie. Of je iets nou wel of niet mooi vind. Wel of niet zelf wil maken. Wel of niet zelf wil kunnen. Afbeeldingen bekijken met de mooiste make up looks is altijd een feest. Tenminste, dat vind ik.
So thank God for the internet! Of misschien nog meer bedankt voor Pinterest! Want als je ergens inspiratie vandaan wilt toveren is het wel daar. Niet alleen make-up inspiratie, maar ook bijvoorbeeld inrichting van een huis of trouwjurken of nou ja… you name it.
Daarom leek het me wel leuk om een aantal mooie looks met jullie te delen.

Dit vind ik een hele mooi look. Vrij natural en daar hou ik wel van. De ogen zijn de blikvangers van het gezicht, maar het is zeker perfect afgemaakt met een nude lipstick met glans. Bruintinten oogschaduw doen het altijd goed! Als ik goed kijk lijkt het alsof er een soort blauw onder het oog is aangebracht. Dat zorgt voor een zachtere blik dan wanneer er alleen zwart gebruikt zou zijn. Dit is zeker een ooglook die ik na zou willen maken en zelfs ook zou willen dragen.

Een felle look. Niet mijn ding. Maar dat is misschien ook wel omdat ik niet graag uit mijn comfort zone kom. Ik vind de look wel strak. Zeker niet voor elke dag, maar meer iets wat je op de catwalk of in een reclame tegen zou komen. Wat ik gaaf vind aan deze look is vooral het lef om zo’n ooglook te maken, want verder is hij wel ontzettend simpel. Een mooie zwarte winged eyeliner met daarboven knalgeel die de eyeliner lijn volgt. En wie zou zo’n ooglook nou in hemelsnaam ooit combineren met knalroze lipstick? Dat zou denk ik wel het laatste zijn wat in mijn hoofd op zou zijn gekomen. Maar ach, daarom ben ik ook vast geen professioneel visagist, haha!

Dit vind ik een prachtige look! Zeker niet voor alledaags, maar wel leuk om een keer uit te proberen. Hij is heel speels door de siersteentjes op haar gezicht, gecombineerd met een zachte ooglook en speelse, glanzende, metallic lippen. Ik ben door deze look gefascineerd. Hij spreekt mij heel erg aan, zonder dat ik echt kan vertellen waarom.

Dit is nog meer een natural look dan de eerste afbeelding die ik je liet zien. Dit is meer een look voor meiden die niet graag van huis gaan zonder make up maar ook niet willen overdrijven met mooie eyelooks. Volgens mij heeft het model hier wel nepwimpers op. Dat maakt de blik iets voller. Deze look zou ook goed draagbaar zijn zonder nepwimpers. Wat ik mooi vind aan deze look is dat het boven de oog wat “voller” is en dat onder het oog weinig is gedaan aan make-up. Of moet ik meer zeggen: wat zichtbaar is? De look is afgemaakt met mooie nude lippen. De laatste tijd ben ik wel erg voor zo’n soort eyelook. Eyeliner boven de bovenste wimperrand, soms wat natural oogschaduw en wat mascara op mijn boven en onderwimpers.

Ook “how to” afbeeldingen kom je tegen op Pinterest. Zelf vind ik dat super handig omdat je meteen meer leert over het creëren van een look. Dit is een mooie “how to” voor het maken van een mooi wing eyeliner. Ideaal toch?

Het Urban Decay naked palette is een van de populairste paletten onder beauty guru’s. Er worden dan over de hele wereld ook miljoenen looks mee gemaakt. Niet geheel raar dat er vanuit dat palette ook een uitleg afbeelding is gemaakt over het aanbrengen van oogschaduw. Je hoeft natuurlijk dit palette niet te bezitten om deze look te maken, want uiteindelijk gaat het over de kleur en over waar je welke kleur aanbrengt.

Een smokey eye look blijft nog altijd hot. Meer heb ik hier eigenlijk niet over te zeggen. Smokey eye is een lastige techniek die je zult oefenen om hem onder de knie te krijgen. En kijken naar zulke plaatjes helpt!

Eye looks met duidelijk eyeliner zijn helemaal hot momenteel. Je komt ze overal steeds vaker tegen. Op deze manier een eyeliner aanbrengen kende ik eigenlijk alleen nog maar van die opplak stickers die je kunt kopen bij Claire’s. Vorig jaar met oud op nieuw droeg ik zo’n paar en dat was super vet! Spelen met eyeliner is in en dus is dat iets wat ik zeker nog eens ga proberen.
Willen jullie dan de looks zien? Yay of nay?

En nog een keer een look die je niet zo maar kunt dragen maar wel heel mooi is. Wat ik gaaf vind aan deze look is dat hij doorloopt in het haar. Ik weet nog niet precies hoe de make up artist dit gedaan heeft, maar gaaf vind ik het zeker wel! Ik denk niet dat deze look mooi was geweest zonder de steentjes, dus voor deze look is dat wel een must in mijn ogen. Of anders gezegd: op mijn ogen, haha!

En de laatste die ik jullie laat zien is deze met de titel: The power of make up. Dat vind ik het mooiste aan het gebruik van make up: hoe je erdoor kunt veranderen. Nou ja, het uiterlijk dan, niet het innerlijk uiteraard. Ik denk dat dit me het meeste fascineert aan make up.

Wil je meer looks zien en ook nog andere inspiratiebronnen? Volg mij dan op Pinterest door hier te klikken.

Liefs,
Natasja

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close