Baby kan tijgeren, Infinity War voor 2e keer & psychische dwangnose | Keeping Up With Natasja #83

Hallo lieve mensjes! Het is weer zondag en dat betekent tijd voor een nieuwe Keeping Up With Natasja, oftewel een weekvlog! Yesss! Pak er iets te eten en te drinken bij en relax. In deze weekvlog zien jullie een nieuwe mijlpaal van Isabelle. Ze kan namelijk tijgeren! Trotse mama hier! Isabelle gaat voor het eerst naar de kermis, we zien Infinity War voor de 2e keer, daarnaast verzin ik mijn eigen woorden en mogen mijn wenkbrauwen model staan. Have fun!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Bedankt voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie achter te laten bij de comments? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien!

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close