Jurkjes voor een event

header jurkjes

Komende zaterdag ben ik uitgenodigd om naar een show op de Amsterdam Fashion Week te gaan. Super gaaf! En dus ben ik al een tijdje aan het kijken naar welke kleding in dan aan zou trekken. Het leukste leek me om een jurkje aan te trekken. En dus ging ik op het internet op zoek naar leuke jurkjes die ik voor zo’n event – maar ook naar andere evenementen – kan dragen.

espritDit vind ik een hele leuke jurk. Het lijkt een shirtje met een mooie, gedetailleerde rok, maar het is dus een jurk. Surprise!
Misschien is dit jurkje iets te ‘zomers’ voor een chique event, maar ik denk dat je hiermee toch wel op menig feestje kan verschijnen.
Dit jurkje kun je kopen bij Esprit.

espritIn elke vrouwenkast hoort een LBD te hangen. Ik vind het leuk dat deze jurk geen standaard bovenlijfje mouwen of iets dergelijks heeft. Ik vind dit juist heel chique ogen. Zeker in combinatie met een mooie clutch en de juiste hakken en sieraden.
Ook dit jurkje kun je kopen bij Esprit

nellyDan hier nog een Little Black Dress. Een jurkje van stevigere stof, waardoor hij niet zomaar omhoog kan waaien. Iets wat natuurlijk not done is tijdens een chique feestje. Dit model en de stof zijn goed om een buikje te verbergen.
Te koop op nelly.com.

nellyNatuurlijk zijn niet alleen zwarte jurkjes geschikt. Deze witte vind ik dan ook erg bijzonder. Voor kort, achter lang. En de witte kleur voor een Marilyn Monroe gevoel.
Dit jurkje is te koop op nelly.com.

bonprixOok een kleurtje kan het goed doen. Ik vind bij dit jurkje vooral de studs mooi omdat het toch een bepaald detail geeft aan een jurkje.
Dit jurkje kun je kopen bij BonPrix.

bonprixEn de laatste jurk die ik met je wil delen is deze van BonPrix. Zilver met zwart is natuurlijk altijd chique, maar vooral het detail van de overlay stof vind ik erg gaaf. Ik vind dit toch iets bijzonders uitstralen.

Welk jurkje zouden jullie kiezen voor een event?

liefsnatasjakleinwat betekent dit icoontje?

 

 

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

5 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close