Haartrend 2014

Ben jij zo’n type dat altijd met de trends mee gaat? Mode? Make up? Haar? Dan is het natuurlijk super handig om te weten wat de trends zijn. Vandaag heb ik voor jullie op een rijtje gezet welke haartrends hot zijn in 2014. Maak je keuze, snel naar de kapper – of kijk wat je zelf kunt doen! – en zorg dat jij de trend bent.

haartrend2014

De lage paardenstaart
We zagen hem het afgelopen jaar al veel op de catwalk voorbij komen en toen wisten we het al: dit wordt dé haartrend van 2014. Een trend die snel en makkelijk is: hoera! Een voordeel is dat je ook niet eens perse naar de kapper moet om een bepaald model te knippen, want dit is een kapsel dat je op vele manieren kunt maken.
Daarnaast is hij geschikt om te daten, om naar je werk te gaan, voor een feestje; eigenlijk altijd wearable.
Het maakt niet uit of hij  los of strak is, de paardenstaart begint in de nek. Je kunt hem afmaken met een fashionable clip of een mooie haarband.

De diepe zijscheiding
De middenscheiding is allang verledentijd. De zijscheiding daarentegen is al jaren een trend. Maar dit jaar gaan we een stapje verder. Hij zit niet zomaar aan de zijkant, maar écht aan de zijkant. En ja, dit maakt zeker wel verschil in je look als je het gaat vergelijken met de ‘gewone’ zijscheiding. Zorg voor volume in je haar of voor mooi golvend haar en you just nailed it!

Rockin’ waves
Golven alleen voor op het strand? No way! Deze winter geef je ze gewoon meer volume, zodat het niet alleen maar een zomer kapsel is. Het maakt hierbij niet uit of je een midden- of zijscheiding hebt, zolang je haren maar waved.
Je gaat met deze look niet voor de mooie krullen, dus zorg dat je golven er natuurlijk uit zien. Meiden die al een natuurlijke golf in hun haar hebben, kneden het haar met mousse of haarlak. Hoe wilder, hoe beter!

Welke trend ga jij volgen?

Liefs,
Natasja

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close