Gadget: afvallen met een vork – hapifork

hapifork

Ondertussen zijn we wel weer een beetje gewend aan 2014 en wordt het tijd om aan onze goede voornemens te beginnen. Veel meiden – jaja, ik ook – hebben vast weer afvallen op hun lijstje staan. Voor die vrouwen is er een gadget op de markt gekomen – en voor mannen net zo goed te gebruiken hoor! Ik kwam namelijk het volgende filmpje tegen en of ik het nou serieus moet nemen of niet, het idee is in ieder geval origineel. Ook nieuwsgierig geworden? Kijk mee naar de hapifork!

Wie het filmpje heeft gekeken, heeft gezien dat dit toch wel de meest Hi-Tech vork is die je kent, ever. Een vork die vibreert – ja echt! – wanneer je te snel eet. Ook geeft hij elektronische lichtsignalen af waardoor je kunt zien of je een goed eet tempo hebt.
Een stukje theorie achter deze vork is dat het je lichaam 15 tot 20 minuten kost voordat je merkt dat je vol zit en volgens de makers helpt het enorm als je langzamer eet. Nou ja, niet alleen de makers vinden dit, maar dit is een stukje theorie dat je eigenlijk in alle dieetboeken wel tegenkomt. Of dit nou echt een vork is om te gebruiken wanneer je ook visite hebt….? Het lijkt me nogal beschamend als zo’n vork gaat knipperen of trillen waar andere mensen bij zijn…

Naast de mogelijkheid van het vibreren en knipperen kun je hem ook aan je computer aansluiten die je jouw stats laat zien, zodat je bij kunt houden wanneer je te snel at, en wanneer je op een goed tempo at. Maar waarom je dit zou willen weten? Je hebt er zelfs een mobiele app van! Ook kun je meedoen aan een coaching programma die de makers van de vork gemaakt hebben.
Daarnaast is hij vaatwasser bestendig, wat natuurlijk ideaal is.

En ja, wil je deze weird vork toch graag proberen, trek je portemonee dan maar goed open. Het ding kost namelijk $99,99 en is hier te koop.

Het enige waar ik me over verbaas is dat ze geen lepel op de markt hebben gebracht want ork ork ork, soep eet je met een… juist lepel.

Liefs,
Natasja

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close