Fun

FRIDAY FAVOURITES | Deze beauty & lifestyle YouTubers móet je volgen

Het eerste artikel voor Friday Favourites is een feit. Yeah! Ik besloot meer planning op Another Chapter te gooien, zodat jullie precies weten wat je te wachten staat. Nou, zo ongeveer. Dat kon je hier al zien.
Vandaag laat ik jullie 5 van mijn favoriete beauty & lifestyle YouTubers zien. De laatste tijd ben ik helemaal obsessed met YouTube. Ik heb een paar kanalen gevonden die ik mega leuk vind en zó graag kijk dat ik ze met jullie wil delen. Let’s do this!

1. MEREDITH FOSTER
Ik kan me niet eens meer herinneren hoe ik op haar kanaal terecht ben gekomen – waarschijnlijk door het doorklikken – maar toen ik haar video’s zag, was ik verkocht. Meredith is een leuke, enthousiaste meid van 19 uit Amerika. Haar video’s zijn echt pro! Daar kunnen een hoop Nederlandse YouTubers nog wat van leren.
Ze is een beauty en lifestyle vlogger met twee kanalen: StilaBabe09 en vlogsbymeredith.

 

 

2. BETHANY MOTA
Hoewel ik al vaker van Beth gehoord had, vergat ik elke keer haar kanaal op te zoeken. Totdat ik enthousiast Meredith ging volgen en zij in haar eerste video Bethany noemde. Dat was voor mij een mooie reminder om dat kanaal even te checken.
Ten eerste even haar abonnee aantallen: meer dan 8,5 miljoen abonnees!! Whut?! Deze aantallen heeft ze verdiend met het geven van beautytips.
Nog een leuk feitje is dat zij in 2014 de eerste YouTuber ooit werd die mee mocht doen in ‘Dancing With The Stars’, in datzelfde jaar won ze een Teen Choice Award voor ‘Most Popular Female Web Star’ én een Steamy Award voor ‘Best Fashion Show’. Want deze dame heeft zelfs haar eigen kledinglijn! En dat op je 19e… WAUW!
Deze dame is te bewonderen op MacBarbie07 en BethanysLife.

 

3. ALISHA MARIE
Een andere dame die hier prima in het rijtje past is Alisha Marie. Op haar kanaal Macbby11 creëert deze 22-jarige dame video’s over haar dagelijkse routine, make-up tutorials en betaalbare fashion ideeën. Ook op dit kanaal kwam ik per ongeluk terecht. Maar ik ben wel mooi blijven hangen!

 

 

4. MEG DEANGELIS
1995 was een goed jaar. Want ook deze YouTuber is nog maar 20. Om precies te zijn: dat is ze vandaag geworden! MayBaby – zoals ze op YouTube heet –  maakt vooral meiden gerelateerde video’s. Niet specifiek één onderwerp dus en daarom vind ik het super leuk om haar te volgen. Ook haar enthousiasme vind ik een groot pluspunt.

 

5. EVA GUTOWSKI
En de laatste in dit lijstje is voor Eva a.k.a. MyLifeAsEva. Het YouTube kanaal van deze 20-jarige Amerikaanse ging binnen 18 maanden van 500 abonnees naar 500.000 abonnees! Ze maakt video’s die beauty en lifestyle gerelateerd zijn.

 

Welke beauty & lifestyle YouTuber vinden jullie tof om te volgen. Geef me maar tips!

 

liefsnatasjaklein

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

11 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close