FOTD natural look

fotdVandaag weer een FOTD voor jullie! Deze look had ik woensdag 6 november – maar gezien ik vooruit werk krijgen jullie deze vandaag pas te zien – en ik heb hier veel complimenten over gehad.  Dus vandaar dat ik hem share met jullie!

foto 2Ik hou heel erg van een natural look. Je mag best zien dat je wat make up op hebt, maar van mij hoeft daar niet zo veel kleur bij te zitten. Deze look kun je trouwens ook zien in het filmpje van gisteren over de winactie die nu loopt (hebben jullie er nog aan gedacht om mee te doen en kans te maken op een  prijzenpakket t.w.v. €30?).
Een natural look vind ik vaak chique en altijd draagbaar. Het is ook vaak makkelijk bij te werken en het valt niet zo op als bijvoorbeeld je oogschaduw aan het einde van de dag er minder goed op zit.

De volgende producten heb ik gebruik voor de basis van mijn gezicht:
– Foundation: Giordani Gold (Oriflame) in de kleur Light Ivory
– Shaper: MAC in de kleur Pressed Amber
– Blush: E.L.F. Studio Cream Blush in de kleur Tease
– Highlighter: Catrice Prime&Fine in de kleur 010 Fairy Dust
– Poeder: Studio Artist Loose Powder (Oriflame)

De foundation is echt mijn favoriete foundation op het moment. Hij voelt zo fijn aan en past zich feilloos aan op mijn huid – bijna alsof het mijn tweede huid is, of hoe zeg je dat? – en heeft een goede natural finish. Van dit product heb je ook echt maar weinig nodig. Ik heb hem vandaag opgebracht met mijn stipple brush van E.L.F. Ik vind dat ik de foundation dan goed in mijn huid kan swirlen en toch zorgen voor een dekkend effect.
Deze mac kleur vond ik een tijd terug voor een spotgoedkope prijs op de markt bij mij in het dorp. Sindsdien mijn favoriet. Hij is iets donkerder dan mijn huid en voor verschillende dingen inzetbaar: blush, shaper, oogschaduw en zelfs licht als highlighter. Love it!
Deze blush van E.L.F. vind ik ook wel fijn. In het begin moest ik er erg aan wennen omdat je deze licht met je vingers moet aanbrengen. Je hebt er niet zo veel van nodig om een natural blush te creëren.
De highlighter is ook een van mijn favoriete op het moment. Ik vind deze highlighter meer geschikt voor op de wangen dan op het wenkbrauwbot, maar ik ben er wel he-le-maal verliefd op!
De poeder van Studio Artist geeft meteen effect. Ik heb echt het idee dat hij meteen zorgt voor de fixatie. Mijn gezicht ziet er hierdoor nog natuurlijker uit.

foto 3De producten die ik heb gebruikt voor mijn ogen:
– Oogschaduw: Catrice naked palet
– Eyeliner: NYC liquid eyeliner in de kleur zwart
– Mascara: Oriflame Wonder Lash Mascara in de kleur zwart

Een tijdje geleden vond ik een naked palet van Catrice en die wilde ik natuurlijk meteen uitproberen. Urban Decay vind ik toch net iets te duur om “even” aan te schaffen hoewel je veel positieve reacties erover hoort. Deze voldoet ook aan mijn eisen en geeft dus ook een natural effect. Ik heb 3 kleuren gebruikt. Voor degene die niet weten wat een naked palet is: een doosje met meerdere bruin/beige tinten voor een natural of naked look.
Ik heb de NYC liquid eyeliner gebruikt en ben daar altijd heel tevreden over geweest. Echter begint deze mij nu wel tegen te staan. Het kwastje is te dik en na mate ik hem verder leeg maak wordt hij klonteriger. Maar it does the job, dus prima.
De wonder lash mascara is goed in het spreiden van de wimpers. De eerste keer moest ik erg aan deze borstel wennen omdat deze niet “harig” is. Maar hij geeft zo’n mooi effect dat dit één van mijn favoriete mascara’s is.

foto 5And last but not least: mijn lippen. Ik heb er alleen een beetje Lipgloss opgedaan: Very Me Mood Lipgloss (Oriflame) in de kleur Feel the Love. Een zacht rode/roze lipgloss. Ook mijn lippen hoeven geen dikke kleur te hebben, maar een beetje is wel mooi.

Wat vinden jullie van deze look? En welk make-up product gebruik jij eigenlijk altijd voor je gezicht?

Liefs en tot snel,
Natasja

ps. De foto’s zijn gemaakt met mijn iPhone, maar ik vind ze niet zo mooi. Dus sorry voor de kwaliteit!

One Comment

Geef een reactie

Close