Favorieten September 2014

favorietenseptember2014

Niet normaal hoe snel dagen, weken en maanden voorbij vliegen. De tijd lijkt alleen maar sneller te gaan. Of zou dat komen omdat ik het gewoon drukker heb dan vroeger? Hoe je het ook went of keert, september is weer voorbij en dat betekent dat ik vandaag mijn nieuwe favorieten weer laat zien.

Bekijk hier mijn favorieten september 2014 filmpje hieronder:


Klik hier om het filmpje te kijken op YouTube.
Klik hier om je te abonneren op mijn YouTube-kanaal! Dat zou ik echt mega, mega, mega, mega lief vinden!

Wat was afgelopen maand jouw favoriete (beauty)product?

liefs

Voor meer tips, tricks, inspiratie en nieuwtjes kun je me volgen via verschillende social media kanalen:

facebooktwitterinstagrampinterestyoutube
Follow on Bloglovin

One Comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close