Fashion adviezen voor moeders (en eigenlijk gewoon voor iedereen!)

headermonamode

Waarbij ik graag kleding kies die enigszins hip en meer trendgericht zijn, heeft de gemiddelde ‘moeder’ toch echt een andere smaak. Niet dat die kleding niet mooi is, maar het is meestal niet mijn smaak. Je merkt wel dat de gemiddelde ‘wat oudere’ vrouw zich graag modieuzer kleedt, maar wel naar leeftijd. Veel vrouwen willen graag advies over hoe ze zich moeten kleden en waar je dan op moet letten. Daar speelt de site mona-mode.nl op in. En eigenlijk is hun fashion advies ook handig voor alle andere leeftijdscategorieën.

Op Mona Mode heb je een pagina die inspeelt op deze behoefte van vrouwen. Zo kun je o.a. advies inwinnen over de perfect pasvorm voor je nieuwe broek, badmode, schoenen en nog veel meer. De mode die deze webshop verkoopt vind ik echt voor ‘moeders’, maar deze adviezen vind ik eigenlijk wel handig voor iedereen en daarom wil ik ze graag met jullie delen.

badmode pasvormToch handig om te weten welk figuurtype je bent. Vooral als je het hebt over het kopen van bikini’s. Heb je grotere borsten, dan past vaak het broekje niet. Bredere heupen, dan past vaak het topje weer niet. Grrr… erg onhandig!

schoenen
Schoenen zijn een erg belangrijk onderdeel van je outfit. Niet alleen moet ze matchen, maar ze moeten zeker ook goed lopen én passen. Je kunt hier alles vinden over schoenmaat, schoenwijdtes, schoentypes en schoenonderhoud.

figuuradviesBij elk figuurtype passen bepaalde kledingstukken. Het ene shirt staat beter bij het ene type dan bij het andere. Wees je dus bewust van wat je draagt.

figuurHetzelfde geldt uiteraard voor broeken.

matenEn waar moet je jezelf allemaal weten om alles perfect te laten passen?

onderhoudEn last but not least het onderhoud van je kledingstukken.

Ik vind deze adviezenpagina echt een toevoeging aan een webshop. Ze maken het je een stuk makkelijk om de juiste maat kleding te kopen. Wie wil dat nou niet?

liefsnatasjaklein

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close