Fun

EXTRA VIDEO | Dare Me – intro

Dinsdag na het werk zit ik heerlijk relaxed van het warme weer te genieten in de achtertuin, toen er ineens een idee binnenvloog. Hoe leuk zou het zijn als JULLIE bepalen wat ik doe? En zo ontstaat de ‘Dare Me’ serie. Onder elke nieuwe ‘Dare Me’ aflevering kun je mij opnieuw uitdagen om leuke en coole dingen te doen. Het bovenstaande filmpje is een intro. Jeetje! Ik heb er mega veel zin in en ik hoop dat jullie het ook super tof vinden!
Abonneer je je meteen even op mijn kanaal?

Je kunt het zo gek maken als je zelf wil. Uiteraard doe ik wel alleen dingen die bij mij passen. Maar, wie niet waagt, die niet wint en dus zou ik alle  ideeën onder de video neerzetten! Want je weet het maar nooit… 😉

Wat vinden jullie van mijn idee? En heb je uiteraard zelf ideeën?

liefsnatasjaklein

4 Comments

Geef een reactie

Close