Event: La Mysore – sfeerimpressie

000 header la mysore
Afgelopen zaterdag reed ik naar Bussum (bij Hilversum) omdat ik uitgenodigd was een kijkje te nemen bij La Mysore. La Mysore is een schoonheidssalon waar je verschillende behandelingen kunt laten doen en die hun eigen producten hebben.
De behandelingen zijn altijd op basis van iemands huidtype. Ingrediënten kunnen ter plekke gemengd worden, zodat iedereen een unieke individuele behandeling krijgt. De salon heeft ook nog een Hammam.

Naast dat ze behandelingen geven, heeft La Mysore hun eigen cosmetica lijn. Eigenaresse Mitra La Grand is schoonheid specialist en heeft een kruidenstudie gedaan. Op basis van wat zij in de praktijk tegenkwam, heeft zij haar eigen lijn ontwikkeld.
Vandaag ga ik jullie een sfeerimpressie laten zien van de salon in Bussum – er is ook nog een salon in Emmeloord – en later deze week verschijnt er een video, waarin alles over de salon verteld word.

001 voorkant

002 binnenkomstIs de binnenkomst niet prachtig bij La Mysore in Bussum? Ik vond het een hele fijne sfeer!

004 kastenZelfs de kasten zijn sfeervol!

003 producten la mysoreNatuurlijk zijn de mooie kasten gevuld met La Mysore producten.

005 kastjes

007 hammamDe hammam.

008 massageDe massage ruimte.

010 ruimteEen behandelkamer met zonnebank.

009 relaxDe relaxruimte. Onder het tafelkleed kun je zelfs je voeten verwarmen. Dit is een speciaal kleed. Hier zie je meer over in de video.

011 behandelruimteDe behandelkamer. Hier heb ik samen met mede-blogger Yvette een heerlijke behandeling gehad. Deze staat uiteraard ook op film! Let extra goed op die prachtige kruidenpotjes! Zó mooi!

006 met Mitra la GrandNatuurlijk ging ik ook nog even op de foto met eigenaresse Mitra La Grand. We kregen ook een hele mooie goodiebag mee naar huis.

Ik vond deze dag helemaal geweldig. De behandeling was zó fijn. Het personeel was onwijs vriendelijk. De sfeer is prachtig. Er zijn zo veel details die je helemaal thuis laten voelen en die je tot rust brengen. Ik vond het heerlijk om daar te zijn. Hun manier van werken – vooral door de producten – is uniek en bijzonder. En vooral niet standaard. Ik vind dat Mitra écht goed naar haar klanten geluisterd heeft, een goed marktonderzoek gehouden heeft en iets heeft neergezet waar elke vrouw dol op gaat worden! Maar daar dus later meer over in de video!

Wat vinden jullie van deze sfeerimpressie?

liefsnatasjaklein

5 Comments

Geef een reactie

Close