Een huiskamer vol Kerst

Mijn kerstboom zette ik al een week voor Sinterklaas neer. Tja, dat kan ook niet anders want ik hou zóveel van Kerst! Ik vind de sfeer enorm gezellig! Extra lichtjes en kaarsjes. I love it! Vandaag laat ik jullie zien hoe ik mijn huiskamer heb omgetoverd in een prachtige kerstsfeer. 

kerst-huiskamer-03

kerst-huiskamer-01

kerst-huiskamer-02

kerst-huiskamer-04

kerst-huiskamer-05

kerst-huiskamer-06

kerst-huiskamer-07

kerst-huiskamer-08

kerst-huiskamer-09

kerst-huiskamer-10

kerst-huiskamer-11

kerst-huiskamer-12

kerst-huiskamer-14

kerst-huiskamer-15

Mijn huis heeft altijd al paarse accenten. Zo dus ook de kerstboom. Paars heb ik gecombineerd met zilver. Ik vind dit z’on mooie combinatie! Daarnaast heb ik veel kaarsen staan. Nog meer dan je op de foto’s kunt zien, maar dat heeft te maken met dat ik nu alleen de speciale kaarsen op de foto gezet heb. Naast de kaarsjes, vind ik die kleine lampjes die alle kanten op schieten ook zó leuk! Elk jaar laten we deze slinger wat langer hangen, maar zetten we hem niet meer aan als al het andere rondom Kerstmis weg is.  De grote kerstman won ik ooit met kienen. Jep, serieus! Hoewel ik daar in het begin erg aan moest wennen, is het nu één van mijn favoriete kerst items in de huiskamer.

Wat is jouw favoriete kerst item in jouw huiskamer? Je mag het me ook laten zien via Twitter (@AnotherChapNL) of Instagram (@AnotherChapterNL) met #kerstinmijnhuiskamer. Leuk als je mij ook tagt! Volgen mag ook 😉

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

14 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close