Content schema

Ik zit de laatste tijd best weer lekker in het bloggen. Ik merk dat er eigenlijk ook een vast schema is. En vandaag deel ik met jullie wat dat is. 

MAANDAG
De maandag laat ik open voor alle leuke artikelen die ik wil schrijven.

WOENSDAG
Op woensdag deel ik iets omtrent (mijn) zwangerschap. Dat kan een update zijn of iets anders rondom zwanger worden en zwanger zijn.

DONDERDAG
Ook de donderdag laat ik open voor alle leuke artikelen die ik zo kan bedenken.

VRIJDAG
Op vrijdag is het vanaf september Expeditie Robinson dag. Net als de afgelopen 2 jaar zal ik weer recaps schrijven. Overigens wel nog onder voorbehoud. Ik weet natuurlijk niet hoe het met mij gaat en met mijn meisje als ze geboren is. Tot die tijd sowieso een recap en daarna probeer ik het ook. Het kan dan alleen zijn dat het later op de dag online staat. En wil dat ook niet lukken, dan staat het op een andere dag online. Ik houd jullie uiteraard op de hoogte. Volg mij eventueel ook op Twitter, zodat je meteen op de hoogte bent als er iets niet lukt. En natuurlijk omdat ik gewoon keileuk ben om te volgen 😉

ZONDAG
Op zondag komt er een The World Around Me artikel online. Dat kunnen foto’s zijn over één dag, meerdere dagen of een hele week uit mijn leven. Of misschien weer eens een keer een vlog. Hoe dan ook: ik neem jullie mee in een kijkje in mijn leven.

Onderstaande afbeelding heb je dan misschien ook al gezien in de sidebalk. Ik pas hem waarschijnlijk na de geboorte van ons meisje aan. Dan weet ik beter hoe en wat ik allemaal omtrent mijn blog kan doen! Dus houdt het schema in de gaten! Volg mij daarnaast op Twitter en Facebook. Daarop hoor je als er iets niet lukt, of later online komt.

Wat voor soort artikelen lees jij graag? Laat het me hieronder bij de reacties weten 🙂

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

4 Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close