Bestellen bij The Makeup Spot

00-the-makeup-spotAl vaker zag ik op allerlei kanalen ‘The Makeup Spotlangs komen. Nieuwsgierig als ik ben besloot ik een kijkje te nemen en werd ik aangenaam verrast door de vele merken en mooie prijzen. En dus besloot ik er een bestelling te plaatsen. Uiteraard veel te veel keus, maar wist ik toch een mooie selectie te maken.

Overzicht

De site is heel overzichtelijk. Mooi op verdeeld in categorieën zoals ‘ogen’, ‘nagels’ en ‘accessoires’. Weinig poespas, waardoor je weet waar je aan toe bent. Daarnaast is de overige informatie ook duidelijk bovenin te vinden:

Merken

The Makeup spot heeft véél merken in huis en via hun Facebook pagina kan ik elke keer goed zien wanneer ze weer een nieuwe merk hebben, of wanneer er weer nieuwe producten binnen zijn van bepaalde merken. Dus ook zeker een aanrader om hun Facebook pagina te volgen.
Ze verkopen o.a. de Beauty Pillow (klik hier om mijn review te lezen!), China Glaze, Sleek, Real Technique, Essie, L’Oréal, Make-up Studio, Maybeline, Max Factor, Revlon, Sigma en nog véél meer. Keuze genoeg om ets te vinden wat past bij je budget!

Bestellen en betalen

Bestellen en betalen gaat heel makkelijk. Je klikt op een product en kunt hem in je winkelmandje stoppen. Voordat je gaat betalen controleer je je gegevens en natuurlijk de invoer van je bestelling. Daarna kun je kiezen hoe je wilt betalen. Of via iDeal of via overboeking. Ik koos voor overboeking omdat ik op de bewuste avond geen zin had om mijn reader voor mijn bankpasje te pakken. Ik dacht echter dat dit zou betekenen dat ik een acceptgiro zou krijgen (wat ik zelf altijd heel fijn vind werken!), maar dat was echter niet zo. Ik moest het via een instantie overmaken en dus alsnog mijn reader pakken. Het nut hiervan zie ik eerlijk gezegd niet in en daarin was ik dan ook wel teleurgesteld. Ik geef  The Makeup Spot dan ook als tip mee om acceptgiro in te zetten.

De bezorging

01-the-makeup-spotIk bestelde op zaterdag en daardoor had ik verwacht dat ik mijn pakketje op maandag binnen zou krijgen. Helaas was dit niet zo, maar ook wel verwacht. Ze zullen waarschijnlijk maandag pas weer alles verwerken. En om die reden dacht ik dat ik mijn pakketje op dinsdag binnen zou krijgen. Maar helaas was het een teleurstelling dat het nog één dag op zich liet wachten. Als je adverteert met als je op maandag besteld het de volgende dag in huis is, dan zou je verwachten dat de weekend bestellingen ook op dinsdag in huis zijn. Toch mag ik niet klagen, want het heeft nog geen week geduurd.

De verpakking

02-the-makeup-spotAls je zeker wilt weten dat je producten heel bij je aankomen, dan is dit de webshop waar je je producten moet bestellen. Het zat mega goed ingepakt! In een dikke laag bubbeltjes plastic blijft alles wel op zijn plek, kan niks lekken of kapot gaan. Ideaal. Ja, hier ben ik erg te spreken over!

Mijn bestelling

05-the-makeup-spotEn dit is wat ik bestelde! Uiteraard kun je hier binnenkort een review van verwachten. De foto’s zijn in ieder geval al gemaakt en dus is het een kwestie van schrijven!

03-the-makeup-spotSuper fijn dat je ook nog even je bestelling op papier krijgt als overzicht.

www.themakeupspot.nl

De site is overzichtelijk en duidelijk. Je kunt snel en makkelijk alles vinden wat je zoekt en je stopt het met gemak in je winkelmandje.
De betalingswijze mag wat mij betreft beter. Gooi er een acceptgiro bij en dan zijn luie mensen als ik ook sneller tevreden.
De bezorging is snel. Zeker als je op een doordeweekse dag besteld. Ik zou alleen nog graag de reden weten waarom de bestelling bij mij pas op woensdag geleverd werd.
De verpakking is meer dan een dikke prima. Hier was ik zó enthousiast over dat ik het al op Instagram gooide.

Ja, hier bestellen is een goed idee, meer kan ik er niet over zeggen. En als je denkt dat ik betaald heb gekregen voor dit artikel dan heb je het mis. Als ik enthousiast ben, ben ik eenmaal enthousiast en deel ik het graag met alle liefde met jullie!

Wat is jouw ervaring met bestellen bij The Makeup spot?

liefs

6 Comments

Geef een reactie

Close