6x make-up om de zomer door te komen

00 header
Het is warm. Je wilt niet je hele gezicht volplamuren, maar zonder make-up de deur uit… No way! En daarom heb ik mijn 6 favoriete make-up producten voor jullie op een rijtje gezet om toch nog een beetje fatsoenlijk de deur uit te kunnen deze zomer.

1. Eyebrowgel

01 eyebrowgel hema
Het eerste product wat ik met jullie wil delen deze zomer is eyebrowgel. Wenkbrauwen geven je gezicht een uitdrukking en zijn dus heel belangrijk. Natuurlijk willen we dat ze in de zomer ook goed zitten en daarom raadt ik jullie aan om eyebrowgel te gebruiken. Het borsteltje zorgt dat je je wenkbrauwhaartjes op de juist plek positioneert en de gel zorgt ervoor dat ze daar ook blijven zitten.
Heb je lichte wenkbrauwen en wil je ze bij kleuren, kun je dat ook doen met een getinte eyebrowgel van bijvoorbeeld ELF.

2. Waterproof mascara

02 mascara
Onze mooie kijkers gaan we vergroten met wat mascara. Maar we willen geen pandaogen krijgen. Gebruik daarom een waterproof mascara. Ideaal voor een dagje strand, bossen, terras of waar je op een warme zomerdag ook bent.

3. Hightlighter

03 highlighter

Onze gebruinde huid mag best een beetje shinen. Dat kun je makkelijk doen met een highlighter. Gebruik een beetje op het jukbeen, onder je wenkbrauw en in het hoekje van je ogen om je blik nog iets te vergroten. Wat zal jij stralen!

4. Blusher

04 blusher

We mogen dan wel gebruind zijn van de zon, maar nog wat roze op de wangetjes doet wonderen. Dus hup met die blush in de aanslag en je ziet er meteen een stuk gezonder uit.

5. Loose powder (losse poeder)

05 loose powder oriflame

In de zomer kun je al sneller last hebben van een glimmende huid. Om dat te voorkomen kun je loose powder gebruiken. Deze losse poeder dep je zachtjes op de glimmende plekken of over je hele gezicht en voilà, weg glimmend gezicht!

6. Lipgloss

06 lipgloss

Om je look af te maken, smeer je nog een beetje lipgloss op je lippen. Het maakt niet uit of je een kleurtje gebruikt of gewoon doorzichtig, maar niemand kan meer op jou heen. Zo. Jij bent klaar voor de zomer!

Wat is jouw favoriete make-up product in de zomer?

liefsnatasjaklein

2 Comments

Geef een reactie

Close