24Kitchen&Cottages

24kitchencottages

Al vanaf het moment dat 24Kitchen op de televisie verscheen zijn mijn vriend en ik er verslaafd aan. We houden erg van koken – vooral mijn vriend is hier thuis de masterchef – en de programma’s op de zender geven fantastische ideeën, gevarieerd in kookstijlen en met verschillende niveaus. Vooral de recepten van Rudolph, Roberta, Giovanni en Angélique worden hier maar al te graag bekeken en als het even kan nagemaakt.
Niet zo gek ook dat ik stond te springen door het huis toen ik een persbericht kreeg over het eerste culinaire vakantieweekend georganiseerd door 24Kitchen:  24Kitchen&Cottages.

ONTMOET 24KITCHEN IN REALLIFE
Heb je altijd al één van de 24Kitchen-chefs willen ontmoeten? Dit is je kans! Tijdens dit culinaire weekend krijg je de kans om chefs Als Rudolph, Roberta, Giovanni en Danny persoonlijk te ontmoeten. Daarnaast is er nog een heel gevarieerd programma. Denk aan een delicatessemarkt, informatieve seminars, kookworkshops, foodfilms en zelfs muzikale intermezzo’s.
Naast alle culinaire activiteiten kun je het hele weekend gebruik maken van de faciliteiten van het park. Heerlijk ontspannen in één van de gezellige cottages én ondertussen genieten van al het lekkers dat de chefs te bieden hebben. Drie dagen en avonden tot in de kleine uurtjes genieten van food en entertainment. Voor ieder wat wils dus!

WAAR, WANNEER EN KOSTEN
Dit unieke culinaire vakantieweekend vindt plaats van 17 t/m 20 april 2015 bij Center Parcs De Eemhof in Zeewolde. Je kunt slapen in een van de cottages van 2 tot 12 personen.
Cottages zijn te huur vanaf € 169,- per persoon (€56 p.p.p.n.). Prijs is inclusief een uitgebreid culinair programma en de gebruikelijke Center Parcs faciliteiten. Boeken kan vanaf 1 december via www.24kitchenandcottages.nl.

Ben jij een kook of food liefhebber?

liefs

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

3 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close